A Blikk sztárchatében kedden Caramelt faggatták az érdeklődők, és a beszélgetés során kiderült, hogy Caramel csupán két embert tart esélyesnek a The Voice-ba bekerült versenyzők közül.


„Ez nagyon nehéz kérdés... két embert érzek nagyon esélyesnek, de ez csak az én ízlésem, ám ez még maradjon az én titkom, hogy kire gondolok... nem biztos, hogy a közízlés is ezt tükrözi majd, illetve nagyon messze van még a vége...”

A chatelésből az is kiderült, hogy Caramelt nem feltétlenül a hibátlan éneklés fogja meg, hanem valami egészen más, ezért is fordul meg néha az első hang után, máskor pedig egyáltalán nem vagy csak a legvégén.

„A zene egy lelki műfaj, nem mindig az elénekelt hangok tisztasága, ereje, ami képes az ember lelkében valamit elindítani.” – írja az X-Faktor mestere.

A testvéreit viszont sosem küldené tehetségkutatóba: „Megpróbálnám egy tehetségkutató nélkül felépíteni őket. A húgomnak nagyon jó hangja van. Talán már van annyi kapcsolatrendszerem, hogy tudjam őt segíteni. Ő egyébként énekel is, de 16 évesen még a tanulás az első.”


Úgyhogy talán pár év múlva egy újabb Molnár sarjat köszönthetünk a magyar zenei világban…