Zámbó Krisztián szégyellhetné magát, amiért még mindig nem adta fel. Hamisan énekelt régen, hamisan énekelt tegnap, és hamisan fog énekelni mindig. Nincs hallása, ez van.

Neki nem adatott meg az, ami az apjának igen. Nincs ezzel semmi baj, az éneklésen kívül is vannak még szép szakmák bőven. Például lehetne pék. Kenyérre minden nap szükség van, így az elismerő szavakat minden nap megkaphatná, és kiléphetne apja árnyékából.

Csobot Adél művésznő meg inkább illene egy rúzs reklámba. Jobban tenné, ha visszamenne modellkedni...gyönyörű, friss, ropogós. Még túl fiatal ahhoz, hogy már most összetörjék a szívét azzal, hogy megmondják neki őszintén, hogy semmi köze az énekléshez.

Neki még szüksége lenne a pozitív visszajelzésekre ahhoz, hogy kifejlődhessen az igazi nőiessége. Ehhez jobb lenne, ha a hangja helyett a testét használná. Az legalább mindenkinek tetszik.

Timi nem rossz, de még mindig rikácsol. "Ez még mindig egy erőltetett szenvedély" - mondta Ildikó. És mennyire igaza volt!

Oláh Gergőnek nincs ellenfele.

Ha van egy kis esze az RTL Klubnak, akkor ezt ő is látja, hiszen már az egész ország erről beszél.  Ezért az lenne a legjobb, ha jövő héten kihirdetnék a nyertest, Gergő és Timi kapna egy lemezszerződést, a többiek meg baromira elgondolkoznának azon, hogy miért is történt ez.

Nóra meg élvezze a babavárás perceit, és szombat esténként inkább bújjanak Palkóval egy jót. Mindenkinek jobb lesz.