Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Fehér Zoli a másik nemhez vonzódik?

Fehér Zoli a legelejétől nem tartozott a kedvenceim közé. Irritál a nőiessége. Amikor őt nézem, mindíg az jut eszembe, hogy ez a fiú vagy látens homoszexuális, vagy egyszerűen meleg, amit még magának sem mer bevallani.

0 Tovább

A The Voice mestere sosem engedné a testvéreit tehetségkutatóba

A Blikk sztárchatében kedden Caramelt faggatták az érdeklődők, és a beszélgetés során kiderült, hogy Caramel csupán két embert tart esélyesnek a The Voice-ba bekerült versenyzők közül.

0 Tovább

Zámbójet úgy jár mint a malév?

Bár Zámbond Krisztán tényleg kicsit hasonlított Daniel Craigre és még a kódja is 07-es volt, végig az járt a fejemben, hogy vajon tényleg csak azért tartották bent idáig, hogy ezeket a poénokat el lehessen sütni? De a végén rájöttem az igazságra.

0 Tovább

Lógó mellei miatt kritizálták a The Voice új hangját

A pénteki The Voice-ban megmérette megát Czerovszky Henriett, az a hölgy, akinek a hangját többször kölcsön vették a magyar pop hajnalán sikereket arató együttesek. Az arcát és a nevét azonban jól elrejtették. De ő most jól megmutatta.

0 Tovább

Csak rajzolták a kockahasat az X-Faktor bothangú szépfiújára

Kiderült, hogy Szabó Dávidnak nem csak hangja nincs, hanem kockahasa sem. Pedig ez volt az eddigi egyetlen vélt érdeme, ám ezeket a képeket látva ez is szerte foszlott. Mi maradt akkor Dávidból nekünk?

Ha jól megfigyelitek az alábbi képet, akkor láthatjátok, hogy a kockákat egy ügyes sminket varázsolta oda egy kis púder segítségével.

1 Tovább

The Voice vs. X-Faktor

blogavatar

Ismét egymásnak feszül a TV2 és az RTL Klub énekes tehetségkutatók tekintetében. Ráadásul az egyik vacsi új - legalábbis Magyarországon. Mi nézni fogjuk. Mindkettőt. És írunk is róla.

Utolsó kommentek