Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Nem lesz döntő az X-faktorban?

Zámbó Krisztián szégyellhetné magát, amiért még mindig nem adta fel. Hamisan énekelt régen, hamisan énekelt tegnap, és hamisan fog énekelni mindig. Nincs hallása, ez van.

0 Tovább

Zámbójet úgy jár mint a malév?

Bár Zámbond Krisztán tényleg kicsit hasonlított Daniel Craigre és még a kódja is 07-es volt, végig az járt a fejemben, hogy vajon tényleg csak azért tartották bent idáig, hogy ezeket a poénokat el lehessen sütni? De a végén rájöttem az igazságra.

0 Tovább

Az elmúlt évek letűnt énekeseinek a versenye a The Voice?

A tegnapi nap abszolút győztese Veres Mónika volt, aki megmentette a Voice-t a totális beégéstől. Mónika már ismert énekesnő a szakmában, de ez szinte minden indulóról elmondható volt tegnap.

Lehet, hogy a szerkesztők talán direkt így válogatták össze a tegnapi indulókat?

Kezdjük talán Berkes Gabriellával, aki a saját fiának állítva konkurenciát került be a döntőbe.

3 Tovább

Caramel szerelmes lett...

"...Gyönyörű vagy és fantasztikusan énekelsz....Ha te feleannyira szeretsz engem, mint amennyire én megszerettelek most téged akkor hozzám jössz"... "..A világ legboldogabb embere lennék, ha hozzám jönnél..."

0 Tovább

Malek vagy Malek

Van választásunk, hogy kinek hisszük el, hogy ért hozzá. A tehetséges énekesnőnek, vagy a saját műfajában nemzetközi szinten is élen járó kiváló producernek.

0 Tovább
«
12

The Voice vs. X-Faktor

blogavatar

Ismét egymásnak feszül a TV2 és az RTL Klub énekes tehetségkutatók tekintetében. Ráadásul az egyik vacsi új - legalábbis Magyarországon. Mi nézni fogjuk. Mindkettőt. És írunk is róla.

Utolsó kommentek